Web Analytics Made Easy - Statcounter

از روز گذشته تعدادی از شهرهای در وضعیت قرمز کرونا به نارنجی تبدیل شده‌اند؛ سه بیمار مبتلا به کرونای آفریقای جنوبی و ۵ تبعه هندی با کرونای مثبت در یکی از مراکز اقامتی استان بوشهر شناسایی شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ از روز گذشته تعدادی از شهرهای در وضعیت قرمز کرونا به نارنجی تبدیل شده‌اند و هم‌اکنون 198 شهرستان در وضعیت قرمز، 157 شهرستان نارنجی، 84 شهرستان زرد و 9 شهرستان آبی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقشه جدید رنگ‌بندی شهرهای کشور در تصویر زیر آمده است.

ممنوعیت تردد به شهرهای قرمز و نارنجی

برابر مصوبات ستاد مقابله با کرونا سفر «از» و «به» شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع و مشمول جریمه یک میلیونی و 500 هزار تومانی است.

برای دریافت لیست کامل رنگ‌بندی شهرستان‌های کشور اینجا کلیک کنید. 

بعضی از استان‌ها قله موج چهارم را پشت سر گذاشته یا در حال عبور از آن هستند و نمودار روند بستری کرونا از 30 روز گذشته تاکنون در استان‌های کشور مطابق تصویر زیر است.

لغو ممنوعیت تردد شبانه در شب‌های قدر

تردد شبانه در تمام شهرهای کشور از ساعت 22 شب تا 3 بامداد ممنوع و مشمول جریمه است؛ البته سخنگوی ستاد مقابله با کرونا گفته است: به‌منظور تسهیل در برگزاری مراسم شب‌های قدر، طرح منع تردد شبانه از ساعت 22 شب تا 3 بامداد صرفاً در شب‌های قدر لغو خواهد شد.

لغو طرح ترافیک تا آخر هفته

به گفته سخنگوی ستاد مقابله با کرونا این هفته طرح ترافیک تهران لغو می‌شود و برای ادامه این مصوبه، در روزهای بعدی تصمیم‌گیری خواهد شد.

پایین‌بودن میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این‌که وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح کشور مطلوب نیست، هشدار داده است: حدود دو هفته است که رنگ‌بندی و محدودیت‌های جدید را اعمال کرده‌ایم و در شهرهای قرمز و نارنجی بسیاری از مشاغل را تعطیل کرده‌ایم اما میزان رعایت پروتکل‌ها به 61 درصد رسیده است که وضعیت مطلوبی نیست.

اصنافی که در صدر جدول پروتکل‌شکنان قرار دارند

سوپرمارکت‌ها، خواربارفروشی‌ها، نانوایی‌ها، رستوران‌ها، بانک‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای به‌ترتیب کمترین میزان رعایت پروتکل‌ها را دارند و اکثر این اماکن نیز جزو گروه شغلی یک و مجاز به فعالیت هستند.

رعایت 64 درصدی تهویه در مراکز سرپوشیده

طبق اعلام وزارت بهداشت، میزان مناسب بودن تهویه در مراکز سربسته 64 درصد است. ماسک زدن در اماکن عمومی به 63 درصد، رعایت فاصله‌گذاری به حدود 61 درصد و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای به 81 درصد رسیده است که اگر این اعداد زیر 90 درصد باشد اثربخشی زیادی نخواهد داشت.

احتمال منفی کاذب بودن تست‌های کرونا

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت به تسنیم گفت: حدود 35 درصد از افراد علیرغم این‌که علائم کرونا را دارند، ممکن است تست‌شان به طور کاذب منفی باشد.

شناسایی 3 مبتلا به کرونای آفریقای جنوبی

وزیر بهداشت از شناسایی 3 بیمار مبتلا به کرونای آفریقای جنوبی در کشور خبر و هشدار داد: متأسفانه دیشب اطلاع یافتیم در یکی از استان‌های جنوبی کشور برای اولین بار سه مورد ویروس آفریقای جنوبی یافت شده است.

ویروس هندی تهدید جدی

وزیر بهداشت امروز با بیان اینکه ورود ویروس هندی ما را تهدید می‌کند، گفت: صدای پای ویروس هندی را نزدیک‌ خود می‌شنویم تمام تبعه هندی و پاکستانی که وارد کشور شدند را بررسی می‌کنیم و دیروز در یکی از شهرستان‌های کشور هندی‌هایی که مبتلا به کرونا بوده‌اند را پیدا کرده‌ایم که در حال ارزیابی آنها هستیم و امیدواریم ابتلای آنها به ویروس جهش یافته هندی نباشد!

در عین حال معاون سیاسی استاندار بوشهر گفته است که 5 تبعه هندی با کرونای مثبت در یکی از مراکز اقامتی استان شناسایی شدند که ابتلای آن‌ها به نوع جدید کرونا در دست بررسی است.

آغاز واکسیناسیون جمعیت بالای 80 سال در کشور

وزیر بهداشت همچنین از آغاز واکسیناسیون سالمندان بالای 80 سال در کشور از امروز خبر داد؛ وی در نامه‌ای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خواستار لزوم ساماندهی ارسال پیامک‌های اطلاع رسانی برنامه ملی واکسیناسیون کرونا به منظور پوشش کامل افراد ثبت نامی در این برنامه شد.

درخواست نمکی از آذری جهرمی برای ساماندهی پیامک‌های اطلاع‌رسانی واکسیناسیون کروناشناسایی 3 بیمار مبتلا به کرونای آفریقای جنوبی در کشور

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا مبتلا به کرونای آفریقای جنوبی ستاد مقابله با کرونا رعایت پروتکل ها مبتلا به کرونا رنگ بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۶۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه

وزارت بازرگانی و صنعت هند از صادرات ۱۳۴ میلیون دلاری برنج این کشور به ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی و صنعت هند نشان می‌دهد کل مبادلات تجاری این کشور با ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به 377 میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری ایران و هند در ماه های ژانویه و فوریه 2024 با رشد 5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. ارزش تجارت دو کشور در دو ماهه نخست سال 2023 بالغ بر 358 میلیون دلار اعلام شده بود.

صادرات هند به ایران در دو ماهه نخست 2024 با رشد 20 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به 269 میلیون دلار رسیده است. هند در مدت مشابه سال قبل 224 میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

اما واردات هند از ایران در ماه های ژانویه و فوریه سال جاری میلادی افت 19 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و به 108 میلیون دلار رسیده است. هند در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل 134 میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

برنج، میوه و کنجاله دانه های روغنی مهم‌ترین کالاهای صادراتی هند به ایران در دو ماهه امسال بوده است. هند در این دوره 134 میلیون دلار برنج، 60 میلیون دلار کنجاله، 18 میلیون دلار میوه و 7 میلیون دلار چای به ایران صادر کرده است.

میوه، مواد خام تولید رنگ، و فرآورده‌های نفتی نیز مهم‌ترین کالاهای وارداتی هند از ایران در دو ماهه نخست 2024 بوده‌اند. هند 58 میلیون دلار میوه، 17 میلیون دلار مواد خام تولید رنگ و 11 میلیون دلار فرآورده‌های نفتی از ایران در این مدت وارد کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه